askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Premierele saptamanii in cinematografe (1-7 martie 2013)

Premierele saptamanii in cinematografe (1-7 martie 2013)

3/31169
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Programul cinematografelor romanesti se imbogateste in prima saptamana a lunii martie cu nu mai putin de sase pelicule nou-noute. Din 1 martie, publicul cinefil se va delecta cu un film despre viata lui Alfred Hitchcock, o pelicula de actiune cu Jason Statham in rolul principal, dar si cu o productie romaneasca in care apare Florin Piersic Jr.
Parker
Regia: Taylor Hackford
Distributie: Jason Statham, Jennifer Lopez

Jason Statham il interpreteaza pe Parker, un hot cu principii: nu fura de la oameni care nu-si permit sa piarda si nu ii raneste pe cei care nu merita acest lucru. El va lasa etica deoparte dupa ce va fi tradat si abandonat de propria echipa in timpul unui jaf.

[youtube id="CJ4Nsu2tXTk" width="620" height="360"]

Mama
Regia: Andres Muschietti
Distributie: Jessica Chastain, Megan Charpentier

In urma cu cinci ani, Victoria si Lilly au disparut fara din urma din casa lor. Dupa lungi cautari, unchiul lor, Lucas, si iubita lui, Annabel, le-au gasit izolate intr-o cabana darapanata. Fetele vor fi adapostite in caminul celor doi, insa, odata cu venirea lor, apar si o serie de fenomene ciudate, ce tin de domeniul paranormalului.

[youtube id="R2nwknMmvdc" width="620" height="360"]
Hitchcock
Regia: Ryan Murphy
Distributie: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson

Productia lui Ryan Murphy pune accentul pe povestea de dragoste dintre faimosul regizor Alfred Hitchcock si sotia si partenera lui, Alma Reville. Actiunea lui "Hitchcock" se petrece in timpul filmarilor peliculei "Psycho", un film de referinta pentru genul horror/suspans.

[youtube id="3rQuRLERl6A" width="620" height="360"]

I Give It a Year
Regia: Dan Mazer
Distributie: Anna Faris, Rose Byrne, Simon Baker

Nat si Josh sunt un cuplu care intentioneaza sa se casatoreasca, desi prietenii din jurul lor cred ca mariajul lor nu va dura nici macar un an. Relatia lor incepe sa se clatine dupa ce in peisaj apare fosta prietena a lui Josh, iar Nat este curtata de un bogatas chipes.

[[http://www.youtube.com/watchv=Od8DhL1hyfw]]
Killing Time
Regia: Florin Piersic Jr.
Distributie: Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutau

Se iau doi ucigasi platiti, se trimit intr-un apartament gol, unde sunt pusi sa isi astepte victima. Desi misiunea lor trebui sa fie extrem de simpla, lucrurile se complica dupa ce cei doi incep sa faca schimbi de replici taioase, declansand un adevarat conflict.

[youtube id="zNEe3NCAp8M" width="620" height="360"]

Sette opere di misericordia
Regia: Gianluca De Serio, Massimiliano De Serio
Distributia: Olimpia Melinte, Roberto Herlitzka

Luminita este o imigranta romanca ilegala care traieste in conditii mizere la marginea unui oras din Italia. Ea va incerca sa-si depaseasca conditia, folosindu-se de Antonio, un batran bolnav.

[youtube id="OlN7T68dkug" width="620" height="360"]

Sursa foto: www.aceshowbiz.com

Autor: Catalin Pavel