Paranoia - din 20 septembrie in cinematografe
1/10676
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Lacomia, complotul si minciuna devin cele mai bune arme intr-un razboi tactic al inteligentei si puterii intre reputatii actori Harrison Ford si Gary Oldman, in thrillerul Paranoia, distribuit de MediaPro Distribution, din 20 septembrie, in
cinematografele din tara.

Gary Oldman a fost atras de scenariu chiar de la prima lectura: ¬Paranoia pare un thriller, insa are mai multe elemente surpriza pe care nu le-am putut intui inainte¬.

Despre rolul sau, Oldman se amuza spund ca ¬mi-am indeplinit fantezia de a conduce un Bentley, de a imbraca numai costume elegante si de a avea un elicopter personal¬.

Pe de cealalta parte, Harrison Ford a vazut in Paranoia ¬povestea unui tanar care cade in capcana ambitiei oarbe. Dintr-un copil normal, ajunge sa aiba mustrari de constiinta si intra intr-o competitie cu doi oameni puternici si nemilosi¬.

Prins in confruntarea celor doi se afla Liam Hemsworth, care interpreteaza rolul unui tanar ambitios si foarte inteligent, dispus sa faca orice pentru a-si depasi conditia.

Un thriller cu miza mare, filmul Paranoia patrunde in culisele succesului mondial,ᅡ cu toate deceptiile si lacomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici si bogati doi oameni din industria tehnologicaᅡ (Harrison Ford si Gary Oldman) sunt cei mai mari dusmani si ar face orice sa se distruga unul pe celalalt.

Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii si al banilor, ajunge in mijlocul unui complot urias, cu amenintari si spionaj corporativ. Pana sa realizeze ca viata lui se afla in pericol, Adam deja este mult prea prins in jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.

Distribuit in Romania de MediaPro Distribution, filmul Paranoia poate fi vazut, incepand cu 20 septembrie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Ostroveni(Ostroveni), Cine Grand (Botosani), Cinema Marcom (Buzau), Palace (Oradea), Cinema
Grand Mall (Satu-Mare).

Sursa: MediaPro Distribution

http://youtu.be/CKTDP2NEQwM