askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Nymphomaniac, 14 personaje in cautarea unui orgasm

Nymphomaniac, 14 personaje in cautarea unui orgasm

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Producatorii celui mai recent film al lui Lars von Trier, Nymphomaniac ᅡ(cu Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Uma Thurman), au publicat zilele trecute 14 imagini noi, reprezentind cele 14 personaje din film in ipostaze pasionale, orgasmice.

In fiecare luna, pana la premiera oficiala din 25 decembrie, de la Copenhaga, echipa lui Lars von Trier dezvaluie cate o particica din fiecare capitol al filmului.

Cate un teasing constind fie intr-un headline, o imagine sau o scurta poveste a capitolului respectiv. Astfel incat, treptat, spectatorii sa-si faca o idee despre universul multistratificat din Nymphomaniac.

Pana acum au fost lansate deja patru teasere reprezentind primele patru capitole din cele opt ale filmului si mai multe imagini din platou, postere si afise cu Lars von Trier.

Nymphomaniac este produs de Zentropa Entertainments, compania lui Lars von Trier si va fi distribuit in Romania de Independenta Film, la inceputul lui 2014.

Sinopsis. Nymphomaniac (2013) este epopeea erotica a unei femei, Joe (interpretata la maturitate de Charlotte Gainsbourg), care se considera o nimfomana, jurnalul ei povestit din perioada adolescentei si pana la varsta de 50 de ani, momentul la care ni se confeseaza.

Distributie. Filmul are o galerie impresionanta de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgard, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tanara Joe) si altii.

Lars von Trier a mai regizat:
Breaking the Waves (1996)
Dancer in the Dark (2000)
Dogville (2003)
Antichrist (2009)
Melancholia (2011)

 

Cauta in site