askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Noi suntem familia Miller, din 30 august, in cinematografe

Noi suntem familia Miller, din 30 august, in cinematografe

4/44387
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
O comedie New Line Cinema, regizata de Rawson Marshall Thurber, Noi suntem familia Miller ii aduce impreuna pe Jennifer Aniston si Jason Sudeikis pe marile ecrane din tara, incepand cu 30 august. Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

David Clark (Jason Sudeikis) este un marunt traficant de droguri care isi castiga existenta vanzand iarba unor oameni de afaceri si casnice plictisite, dar niciodata copiilor. Deci, ce ar putea merge rau Multe. Invata cum nu se poate mai greu ca nicio fapta buna nu trece nepedepsita. Atunci cand incearca sa ajute cativa adolescenti, acesta este jefuit de trei tipi care ii fura toti banii si toata marfa, lasandu-l cu mari datorii la distribuitorul sau, Brad (Ed Helms).

Pentru a scapa de datorii si a-si salva viata, David trebuie acum sa introduca in tara, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gandeste la un plan infailibil si isi forteaza ciudatii vecini sa intre in joc. Astfel, cinica stripteuza Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) si timidul Kenny (Will Poulter) devin falsa familie a lui David. Cu o sotie, doi copii si o rulota imensa, noua familie Miller, in frunte cu David, se indreapta spre granita pentru a sarbatori Ziua Nationala intr-un weekend imprevizibil peste hotare.

Filmul Noi suntem familia Miller este regizat de Thurber dupa un scenariu de Bob Fisher & Steve Faber (Spargatorii de nunti) si Sean Anders & John Morris (Teleportati in adolescenta). Distributia este completata de Emma Roberta, Nick
Offerman, Kathryn Hahn, Will Poulter si Ed Helms.

Vincent Newman, Tucker Tooley, Happy Walters si Chris Bender sunt producatorii filmului, impreuna cu David Heyman, J.C. Spink, Marcus Viscidi, Toby Emmerich, Richard Brenner si David Neustadter, in calitate de producatori executivi.

Din echipa de creatie prezenta pe platourile de filmare mai fac parte directorul de imagine Barry Petersob, scenograful Clayton Hartley, editorul Mike Sale si designerul de costume Shay Cunliffe.

New Line Cinema prezinta comedia Noi suntem familia Miller, o productie Newman/Tooley Films, Slap Happy Productions/Heyday Films si Benderspink. Filmul este distribuit international de Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Entertainment Company.

Adus in Romania de MediaPro Distribution, Noi suntem familia Miller are premiera pe 30 august, in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), reteaua Cinema City, Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzau), Palace (Oradea), Cine Grand (Botosani), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

http://youtu.be/0Vsy5KzsieQ