askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Love Building - premiera internationala la Varsovia

Love Building - premiera internationala la Varsovia

4/45738
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Love Building, lungmetrajul de debut al Iuliei Rugina, produs de ActorieDeFilm.ro, urmeaza sa fie prezentat in diferite festivaluri si proiectii internationale.

Love Building va avea premiera internationala, in cursul zilei de astazi, vineri, 11 octombrie 2013, in cadrul Festivalului International de Film de la Varsovia, unde este inlcus in sectiunea Discoveries. Cea de-a 29-a editie a Warsaw Film Festival debuteaza astazi si se incheie pe 20 octombrie. Regizoarea filmului Love Building, Iulia Rugina va face parte din Juriul Competitiei Festivalului, alaturi de regizorul Yariv Horowitz, producatorii San Fu Maltha si Andras Muhi si scriitorul si jurnalistul Krzysztof Varga.

Tot in luna octombrie, Love Building ramane in Polonia, unde va fi prezentat in cadrul celei de-a 11-a editii a Tofifest International Film Festival, din Torun. Filmul este inclus in showcase-ul New Romanian Cinema.

Debutul Iuliei Rugina va face parte din Competitia Oficiala a Tirana International Film Festival, din Albania. A 11-a editie a festivalului va avea loc in perioada 23 ¬ 31 octombrie, fiind unul dintre festivalurile prestigioase din zona balcanica.
Love Building se va vedea si in Franta, in cadrul Le Festival du Film Romain de Toulouse, iar zilele acestea (10 ¬ 13 octombrie) filmul este proiectat si in Cracovia, facand parte selectia Festivalului Culturii Romane la Cracovia.

Filmul produs de ActorieDeFilm.ro a avut prima intalnire cu publicul din Romania in luna aprilie, in cadrul celei de-a 9-a editii a Festivalului International de Film ¬Bucuresti¬. Prezentat in cadrul Competitiei B-EST 2013, Love Building a obtinut Premiul Publicului, votat de spectatori, si Mentiunea Speciala a Juriului B-EST. In luna iunie, Love Building s-a intalnit cu publicul clujean la Festivalului International de Film Transilvania, unde a fost prezentat in cadrul Zilelor Filmului Romanesc.

Din 13 Septembrie Love Buidling se vede pe marile ecrane din Romania, fiind primul film romanesc independent care reuseste performanta unui rezultat de box-office de aproximativ 10.200 spectatori, dupa primul weekend de la lansare.
Love Building este o tabara dedicata relatiilor destramate. 14 cupluri din program au la dispozitie 7 zile pentru a-si repara povestile de dragoste.

Cei trei traineri meniti sa ii asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapa incet incet de sub control. Intr-o cursa continua catre "si au trait fericiti pana la adanci batraneti", se ridica o singura intrebare: "Poti sa repari dragostea in 7 zile".

Love Buildingᅡ este cel mai ambitios proiect al scolii Actoriedefilm.ro, fondata de Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol. Cei trei joaca in film alaturi de 31 de absolventi ai scolii.

Producatorului ActorieDeFilm.ro i s-au alaturat Dakino Production, Papaya Adversting, Digital Cube si Zbang Film, in calitate de co-producatori ai filmului.

http://youtu.be/0s_HurN9ktc

Cauta in site