"Jurnalul unei dadace" ("The Nanny Diaries")
4/4198
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa rolul de menajera a pictorului Johannes Vermeer, din Girl with a Pearl Earring, care i-a adus recunoasterea internationala si doua nominalizari la Premiile Globul de Aur si, respectiv, BAFTA, Scarlett Johansson exploreaza din nou teritoriul relatiilor familiale in comedia Jurnalul unei dadace (The Nanny Diaries).

Blonda sexy, care implineste pe 11 noiembrie frumoasa varsta de 23 de ani, o interpreteaza in film pe Annie, o tanara de conditie modesta din New Jersey, plina de aspiratii, care incearca sa-si gaseasca locul in jungla New York-ului.

In urma unui anunt in ziar, Annie ajunge sa lucreze in casa familiei X, o adunatura de `zombi` foarte bogati, care mai de care mai capriciosi, de la tiranul D-l X (Paul Giamatti) si vesnic-nemultumita D-na X (Laura Linney), pana la odrasla lor diabolica in varsta de numai 4 ani. Cosmarul se transforma, insa, intr-un vis frumos devenit realitate odata cu aparitia lui Harvard Hottie, vecinul familiei bogate.

Scarlett Johansson a fost declarata, in octombrie, anul trecut, cea mai sexy femeie in viata de catre editorii revistei Esquire din Statele Unite. In aceeasi perioada, revista Touch a desemnat-o drept fericita posesoare a celor mai frumosi sani de la Hollywood.

Castiga o invitatie de doua persoane la film!