Incep inscrierile pentru Love Building 2
1/10721
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
ACTORIEDEFILM.RO, scoala infiintata de Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol anunta inscrierile pentru o noua sesiune de ateliere de actorie de film.

Inscrierile incep pe 15 octombrie 2013 si se finalizeaza cu continuarea filmului Love Building. Dupa succesul din primul weekend cu 10.200 de spectatori, pelicula "Love Building" repeta performanta si in saptamana a doua de proiectie, ajungand la 20.000 de spectatori.

Filmul produs deᅡActoriedefilm.roᅡ este un fenomen rar intalnit in industria cinematografica autohtona, fiind cel mai bine vandut film romanesc independent.

Cursantii vor afla de la profesionisti din domeniu ce inseamna asumarea unei situatii in film si ce presupune cu adevarat munca pe un platou de filmare, dar si ce asteptari au regizorii si producatorii de la actorii cu care lucreaza.

O parte dintre absolventi vor juca alaturi de profesorii lor in filmul Love Building 2, a carui filmare este programata in primavara 2014.

Inaugurat in primavara 2010, proiectul este dedicat atat actorilor profesionisti, cat si amatorilor, clasele fiind organizate in functie de pregatirea in domeniu.

In primele sase sesiuni au participat pesteᅡ 100 de cursanti si au fost realizate 12 scurt metraje regizate de Constantin Popescu, Paul Negoescu, Vladimir Dembinski, Tudor Giurgiu, Iulia Rugina, Jesus del Cerro si lung metrajulᅡ Love Building, in regia Iuliei Rugina, ce a fost lansat in cinema pe 13 septembrie 2013.

Mai multe detalii despre atelier, inscriere si program sunt disponibile pe site-ulᅡ scolii, www.actoriedefilm.ro.