askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Hot Shorts: 3 scurt-metraje dintr-un foc (Video)

Hot Shorts: 3 scurt-metraje dintr-un foc (Video)

1/13551
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Hot Shorts este o premiera pentru piata de cinema din Romania. Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a caror valoare a fost deja confirmata la festivaluri internationale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varsovia.

In aproape doua ore de filme de esenta tare, compilatia aduna genuri diferite ¬ drama, comedie, actiune - pornind de la drama omului simplu si cinstit care se trezeste arestat peste noapte, trecand la umorul nebun iscat la granita cu Republica Moldova cand un actor cauta cu disperare sa ajunga la o filmare cu Coppola si incheindu-se cu povestea lui Andrei care devine pionul principal intr-o retea de mafioti de cartier.

Din 17 august, MediaPro Distribution ofera cinefililor din Romania un regal cinematografic: Hot Shorts. Trei genuri, trei povesti diferite, trei Romanii in viziunile a trei regizori tineri.

<iframe width="490" height="385" src="http://www.youtube.com/embed/x3RfyDfHoEo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>