"Godfather" de perete
4/4208
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In fotografia de mai sus poti citi, daca ai o lupa la indemana, scenariul filmului `Godfather`. `Nasul` pentru prieteni, este una dintre cele mai mari capodopere ale cinematografiei, publicul si criticii de film votatand deopotriva in acest sens.

Probabil ca acesta este si motivul pentru care cativa admiratori infocati ai peliculei au hotarat sa realizeze aceasta meticuloasa si geniala, in acelasi timp, opera de arta.

Artistii de la lapopart.com au mai realizat acelasi gen de opere si pentru filme ca `Rocky`, `Scarface` sau `Vrajitorul din Oz`, dar cea pentru `Godfather` s-a bucurat de cel mai mare succes. Posterul cuprinde scenariul filmului in intregime, scris de mana, iar toate cuvintele sunt absolut inteligibile.

Este foarte usor sa identifici replicile celebre din film prin care si binecunoscuta `I’m going to make him an offer he can’t refuse` (`Ii voi face o oferta de nerefuzat’). Pentru realizarea acestui poster, artistii au colaborat cu Paramount Studios.

`Nasul` a fost regizat de Francis Ford Coppola, iar protagonistii filmului au fost Marlon Brando si Al Pacino, un actor necunoscut pe atunci.

A.G., AskMen.ro