askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Filme la cinema la sfarsitul lunii august

Filme la cinema la sfarsitul lunii august

1/13543
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Perioada urmatoare se anunta a fi una plina in ceea ce priveste premierele cinematografice. Iata care sunt cele mai interesante filme pe care le poti vedea in zilele care urmeaza.

Hesher

Dupa ce si-a pierdut mama, un baiat in varsta de 13 ani se muta cu bunica lui. In drumul spre scoala, T.J. il intalneste pe Hesher, un tanar de 20 de ani care isi propune sa ii fie mentor pustiului de 13 ani, insa care nu reuseste decat sa ii faca probleme.

Nicole, o vanzatoare de la bacanie, isi da seama ca T.J. are foarte mult de pierdut in urma unei asemenea legaturi, motiv pentru care incearca sa ii puna capat, insa Hesher isi continua planurile si nu lasa pe nimeni si nimic sa intervina in acestea.

Premiera: 24 august


The Watch

Cu Ben Stiller, Jonah Hill si Vince Vaughn in rolurile principale, The Watch prezinta patru prieteni dintr-o suburbie linistita. Acestia se gandesc sa formeze un grup de politie comunitara, doar pentru ca vor sa scape de indatoririle de acasa, in timp ce petrec timp in compania celor mai buni prieteni. Coincidenta face insa ca orasul lor sa fie invadat de extrateresti deghizati in oameni, iar grupul lor sa fie supus unei activitati intense.

Premiera: 24 august


The Expendables 2

Iti vine sa crezi ca vei avea ocazia sa ii vezi pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham si Jet Li in aceleasi film Ei bine, The Expendables 2 prezinta un grup de mercenari condusi de Barney Ross (Sylvester Stallone) pentru o misiune, in aparenta usoara.

In timpul misiunii unul dintre mercenari este ucis cu brutalitate, motiv pentru care grupul decide sa isi faca dreptate in stil propriu, chiar daca se afla pe un teritoriu ostil si daca nu au niciun avantaj. Acest lucru insa nu pare sa ii descurajeze pe eroii care au un singur scop: acela de a-si razbuna prietenul si camaradul.

Premiera: 31 august