Film autobiografic Hugh Hefner
4/4211
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Fondatorul celebrei reviste Playboy a aprobat realizarea unui film artistic inspirat din viata sa personala aventuroasa. Pelicula, intitulata simplu "Playboy", il va avea ca regizor pe Brett Ratner, cunoscut in special pentru filmul "Rush Hour". Productia va fi realizata de catre celebrul Brian Grazer, de la Universal Pictures, care a fost premiat pentru filmul de Oscar "A Beautiful Mind".

"Hef", cum este alintat de catre prietenii sai, a pus bazele Playboy in anul 1953, transformand o investitie de 600 de dolari si o poza cu Marilyn Monroe intr-una dintre cele mai apreciate surse de entertainment pentru barbatii de pe intreg mapamondul.

Hefner, in prezent in varsta de 81 de ani, a declarat de mai multe ori ca doreste sa fie un exemplu pentru tinerii care au posibilitatea in prezent sa traiasca cat mai multe experiente sexuale neconventionale. Considerat ca un deschizator de drumuri in ce priveste eliberarea de tabu-uri, Hefner este cunoscut pentru numarul mare al partenerelor sale si al orgiilor sexuale din care nu a facut niciodata un secret.

Scenariul filmului nu a fost inca definitivat, lasandu-i-se posibilitatea lui Hefner de a-si scrie practic autobiografia.

Singurul regret al "parintelui Playboy" se pare ca este acela ca rolul sau nu va putea fi jucat chiar de el, varsta inaintata si un fost atac de cord nepermitandu-i sa performeze in scene erotice mai "dure".

Radu Vilcu, AskMen.ro