askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  "Fast and Furious" 6, mult mai dinamic si mai exploziv (Trailer)

"Fast and Furious" 6, mult mai dinamic si mai exploziv (Trailer)

2/29729
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Trailerul oficial al celui de-al saselea film "Fast and Furious" a fost lansat in cadrul show-ului Super Bowl. Daca va gandeati ca noul "Fast and Furious" nu mai are cu ce sa va uimeasca, veti fi surprinsi sa aflati ca lucrurile nu stau deloc asa.

Trailerul extins al filmului "Fast and Furious 6", prezentat in cadrul Galei Super Bowl, sugereaza o actiune mult mai exploziva, insa cu mai putine curse. Daca celelalte serii "Fast and Furious" au impresionat prin cascadoriile spectaculoase, in cea de-a sasea parte a filmului "Fast an Furious" adrenalina ajunge la cote maxime.ᅡPe langa masinile cu multi cai-putere si cu un design impresionant, apar noi masinarii hardcore, tancuri si avioane militare.

In rolurile principale ii veti putea vedea pe Vin Diesel, Dwayne Johnson si Paul Walker, dar vor reveni si actorii Jordana Brewster, Tyrese Gison, Ludacris si Michelle Rodriguez.

In noul "Fast and Furious", gasca lui Vin Diesel ajuta guvernul american sa dea de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri, in schimbul anularii tututor acuzatiilor care le-au fost aduse.

Premiera internationala a noului "Fast and Furious" va avea loc pe 24 mai. Pelicula va rula si in cinematografele romanesti incepand cu aceeasi data.

[youtube id="J94EIgeWVI0" width="620" height="360"]