askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Extra paza-n cartier

Extra paza-n cartier

1/13545
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Glenview, Ohio Statele Unite Planeta Pmiᅡᅡnt. iᅡᅡn aceast enclav aparent linitit i oaz de siguran, Evan, Bob, Franklin i Jamarcus hotrsc s-i uneasc forele pentru a-i proteja comunitatea. Mai mult, se bucur de toate avantajele de paznici beau bere, pierd vremea i iᅡᅡi fac de cap, ca bieii.

Chiar i cu noile i elegantele jachete de paznic, ce au ca blazon nite aripi de foc i un cap de tigru (nu se tie de ce), la iᅡᅡnceput, cei patru blajini nu primesc de la locuitorii respectul la care se ateptau. Un grup de copii iᅡᅡi bombardeaz cu ou, iar poliitii din zon riᅡᅡd de ei.

Dar ciᅡᅡnd vehiculul cu care bieii patrulau lovete ceva ce las o urm verde i cleioas i un fel de tentacul, i gsesc un dispozitiv ciudat, iᅡᅡn form de minge de bowling, care emite o raz puternic iᅡᅡi dau seama c au descoperit ceva mult mai important deciᅡᅡt un simplu ho.

Singurele lucruri mai periculoase deciᅡᅡt ameninarea la adresa cetenilor oneti din suburbia Glenview sunt acum cei patru brbai care s-au reunit pentru a-i salva.

Facei cunotin cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), brbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracii, Franklin (Jonah Hill), cel dur i imprevizibil, i Jamarcus (Richard Ayoade), proasptul divorat iᅡᅡn cutarea iubirii.

Extra paza-n cartier / The Watch, din 24 august, la CinemaPRO i Hollywood Multiplex.