askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  Charlize Theron din nou pe ecrane

Charlize Theron din nou pe ecrane

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Frumoasa actrita Charlize Theron poate fi vazuta intr-o noua productie cinematografica, "In the Valley of Elah", ce urmeaza a fi lansata in Franta pe 7 noiembrie.

Filmul trateaza disparitia unui soldat, Mike Deerfield, la o saptamana dupa intoarcerea acestuia din Irak. Tatal tanarului disparut, Hank, interpretat de Tommy Lee Jones, porneste in cautarea fiului sau si este ajutat de detectivul Emily Sanders (Charlize Theron). Pe masura ce dovezile se aduna, cazul incepe sa semene din in ce mai mult cu un complot.

Sanders se lupta cu fortele militare pentru a mentine controlul asupra investigatiei, iar Hank Deerfield, fost ofiter al politiei militare e nevoit sa isi reevalueaze convingerile pentru a descoperi adevarul din spatele disparitiei fiului sau.

Filmul este inspirat dintr-un fapt real si este regizat de Paul Haggis, care a mai realizat "Crash", "Million Dollar Baby" si "Casino Royale".

Trei dintre cei mai buni actori hollywoodieni, castigatori ai premiului Oscar, Charlize Theron, Tommy Lee Jones si Susan Sarandon sunt prezenti in noua productie. Distributia, dar si scenariul filmului vor contribui, cu siguranta, la succesul acestuia.

Robert, Redactia AskMen.ro

 

Cauta in site