Cele mai tari comedii in 2013 (I)
9/9694
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Printre o multime de drame si filme de actiune, pentru 2013 ni s-au pregatit si o multime de comedii. Esti pregatit sa razi copios anul acesta

Haide sa vedem care sunt cele mai asteptate comedii ale anului 2013!
Parental Guidance
Distributie: Billy Crystal, Marisa Tomei, Bette Midler

Premiera: 4 ianuarie 2013

Ce poate face un bunic atunci cand ii sunt lasati pe mana cei trei nepoti Dispera, apoi incearca sa se descurce dupa propriile lui metode. Parental Guidance este o comedie tipica despre convietuirea bunici-nepoti, dupa ce mama copiilor este nevoita sa plece la munca in alt oras.

[youtube id="_9nmIzCAMJQ" width="620" height="360"]

This Is 40
Distributie: Leslie Mann, Megan Fox, Leslie Mann, Paul Rudd

Premiera: 11 ianuarie 2013

Varsta de 40 de ani e primita cu bratele deschise de putini adulti, este si cazul cuplului Pete si Debbie. Cei doi nu se obisnuiesc prea usor cu schimbarea prefixului, insa "nefericirea" lor este povestita intr-un mod amuzant in "This is 40".

[youtube id="i9Vt9sP8OY8" width="620" height="360"]

Silver Linings Playbook
Distributie: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro

Premiera: 1 februarie 2013

Cu o distributie de prima clasa, Silver Linings Playboy este povestea unui fost profesor de liceu, Pat, care se intoarce acasa, dupa 4 ani petrecuti intr-o clinica pentru bolnavii psihic. Acesta a facut o cadere nervoasa dupa ce a fost inselat de Nikki, sotia lui, iar acum urmeaza un tratament de recuperare.

Tatal lui Pat, interpretat de Robert De Niro, este mai interesat de meciurile de fotbal ale echipei sale preferate decat de soarta fiului, iar psihiatrul lui Pat ii recomanda adulterul ca cea mai buna metoda de vindecare.

Insa Pat o intalneste pe Tiffany, o tanara a carui sot a murit, iar in urma depresiei s-a culcat cu toti colegii de serviciu si a fost data afara. Si ea urmeaza un tratament de recuperare psihica si se indragosteste de Pat.

[youtube id="Lj5_FhLaaQQ" width="620" height="360"]

Identity Thief
Distributie:ᅡJason Bateman, Melissa McCarthy

Premiera: 8 februarie 2013

O alta comedie savuroasa asteptata anul acesta este Identity Thief. Sandy Bigelow Patterson este un instarit agent de vanzari, care observa ca sume fabuloase de bani ii dispar din cont. Acesta afla ca identitatea i-a fost furata de o femeie din Miami si pleaca sa-si recupereze numele si banii. Totusi, aceasta operatiune nu-i deloc usoara.

[youtube id="mgJj7Yj013A" width="620" height="360"]

The Heat
Distributie: Sandra Bullock, Melissa McCarthy

Premiera 5 aprilie 2013

Va amintiti de Sandra Bullock in Miss Congeniality Ei bine, The Heat este o varianta asemanatoare, numai ca in joc intra un personaj iritant, dar amuzat, Shannon, o politista dintr-o bucata. Shannon nu vrea ca nimeni sa intre pe teritoriul ei de actiune, pana cand apare Sarah (Sandra Bullock), un agent FBI care incearca sa o ajute sa prinda un traficant de droguri. Desi la inceput cele doua nu par sa fie deloc pe aceeasi lungime de unda, mai tarziu cele doua fac o echipa pe cinste, dar si extrem de amuzanta.

[youtube id="c-KKx0lcn2A" width="620" height="360"]

The Incredible Burt Wonderstone
Distributie: Olivia Wilde, Jim Carrey, Steve Carell, Steve Buscemi

Premiera: 19 aprilie 2013

Daca va era dor sa-l vedeti pe Jim Carrey intr-o comedie, anul acesta avem ocazia sa radem la cel mai nou film al sau, The Incredible Burt Wonderstone.Cu o distributie de exceptie, filmul surprinde povestea a doi magicieni, Burt Wonderstone si Anton, care candva erau protagonistii celor mai importante spectacole de magie din Las Vegas. Anton se imbolnaveste si se muta in Cambodgia, iar Burt este eclipsat de un nou magician, care are un succes nebun, Steve Haines (Jim Carrey). Nu va povestim continuarea pentru ca nu vrem sa va stricam surpriza si sa ratati o portie sanatoasa de ras.

The Incredible Burt Wonderstone este cea mai asteptata comedie a anului, ᅡspun publicatiile de specialitate.

[youtube id="hS5EUsKkBBk" width="620" height="360"]