askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  "Cat dureaza o casnicie"

"Cat dureaza o casnicie"

1/14802
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ben Stiller se indragosteste de Michelle Monaghan in `Cat dureaza o casnicie` (The Heartbreak Kid). Comedia este semnata de Peter si Bobby Farrelly, regizorii super-productiei `Mary cea cu vino-coa¬.

`Cat dureaza o casnicie` surprinde o scena de viata simpla, in care protagonistul este un barbat singur care a asteptat aproape 40 de ani sa-si intalneasca jumatatea si, cand in sfarsit crede ca a gasit-o, isi da seama ca ar fi meritat sa mai astepte macar o saptamana.

Eddie (Ben Stiller) ii spune `da` Lilei, o femeie incantatoare pe care tocmai a cunoscut-o, fiind convins ca va petrece tot restul vietii alaturi ea. In cele din urma, in drum catre Mexic, in timpul lunii de miere, tanara sotie incepe sa-si dezvaluie adevarata fata.

Lila se comporta vulgar, imatur si este amatoare de sex atletic. Dezamagit, Eddie se consoleaza in barul hotelului unde o cunoaste pe Miranda, o femei cu picioarele pe pamant, care seamana cu sufletul sau pereche.

Dupa rolurile din `Un socru de cosmar` (`Meet the Parents`) si `Doi cuscri de cosmar` (`Meet the Fockers`), care i-au adus Premiul Comediei Americane, Ben Stiller revine pe acelasi taram comic al relatiilor de familie.

Pentru cei doi realizatori, marea provocare a fost sa continue ceea ce au inceput cu `Mary cea cu vino-coa¬. `Cat dureaza o casnicie` este o comedie pentru adulti, cu scene fierbinti, in care indrazneala Lilei este contrabalansata de reactiile lui Eddie.

Castiga invitatii la filmul `Cat dureaza o casnicie` (`The Heartbreak kid`)