askmen.ro  »  Going Out  »  Filme  »  "Beowulf"

"Beowulf"

1/14776
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Chiar si dupa nasterea lui Shiloh si acuzele de anorexie pe care presa americana si straina le-a lansat la adresa ei, Angelina Jolie arata trasnet. In `Beowulf`, a renuntat complet la haine...

Legenda lui Beowulf este la fel de incitanta ca batalia de la Termopile, a spartanilor. Dupa uciderea monstrului Grendel (Crispin Glover), Beowulf (Ray Winstone) ajunge erou in tinutul Regelui Hrothgar (Anthony Hopkins).

I-a mai ramas o singura proba de trecut, protagonistul trebuie sa reziste farmecelor mamei lui Grendel (Angelina Jolie), care ii promite eroului viata vesnica si puteri nebanuite.

Transformata dintr-o simpla balada scandinava intr-un film fantasy animat, cu un buget de 150 de milione de dolari, mai mult decat dublul sumei cheltuite de producatorii blockbuster-ului `300 ¬ Eroii de la Termopile`, productia Paramount reuseste sa cucereasca prin constructia epica, efectele vizuale si replicile digitale ale personajelor.

Regizorul Robert Zemeckis, castigator al Premiului Oscar pentru `Forest Gump`, a combinat animatia cu jocul actorilor apeland la tehnologia computerizata de `captare a interpretarii` prin care miscarile reale ale artistilor au fost transpuse personajelor animate.

Castiga o invitatie de doua persoane la filmul `Beowulf`