Zdob si Zdub lanseaza albumul "Basta Mafia" la Hard Rock Cafe
1/10030
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sprint Media si METALHEAD.ro te invita la lansarea noului album al moldovenilor de la Zdob si Zdub,, in cadrul unui eveniment exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti.

"Basta Mafia", al noualea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music si va contine 13 piese si doua bonus track-uri energice, pline de folclor si voie buna, in dulcele stil cu care ne-au obisnuit moldovenii in ultimii 18 ani de activitate. Cu acest prilej, trupa a pornit deja si intr-un turneu prin toata tara, turneu ce include 18 orase.

Cel mai recent single extras de pe "Basta Mafia" a fost lansat in Romania in luna ianuarie a acestui an si se intituleaza "Moldovenii s-au nascut" si poate fi urmarit pe Bestmusic.ro . "Piesa este dedicata tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasa dar si celor care sunt departe de ea", declara trupa.

Biletele pentru concertul de lansare Zdob si Zdub pot fi gasite la preturile de 50 de lei cu loc in picioare si 70 de lei cu loc la masa pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, precum si la Hard Rock Cafe (incepand cu data de 8 martie)

Zdob si Zdub a cantat in deschiderea multor trupe cu renume mondial, cum ar fi: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin' Criminals si Linkin Park.

Cu sprijinul: MediaPro Music