askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Xonia se pregateste sa Take The Lead!

Xonia se pregateste sa Take The Lead!

1/16949
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Doua zile pline de munca, temperaturi de 0 grade, 12 tinute provocatoare, o atitudine puternica,toate acestea sustinute de talent, vointa si multa rabdare au fost ingredientele filmarii primului clip marca Xonia.

Arsenal Park Transilvania a fost locul ideal pentru filmarea clipului TAKE THE LEAD.Cu o echipa de profesionisti formata din Mihai Ogasanu si Eduard Schneider (regizori), K. Knight coregraf venit tocmai din U.K., 4 dansatori britanici (Jay Courtney Revell, Lyrio Adjei Boateng, Milton Lloyd Russel si Aaron Jumaani Bernard),stylingul Lilianei Bulgac si cu vestimentatia oferita de Anca Petrea, Vika Gorencu si The Chic Machine este mai mult ca sigur ca TAKE THE LEAD va fi clipul de referinta al anului urmator.

Filmarile pentru clip au fost un tur de forta cu zboruri anulate, pene de curent, vreme neprietenoasa, dezavantaje peste care toti au trecut cu brio, impulsionati de dorinta de a realiza un clip de calitate la standarde internationale.

In ianuarie 2010 TAKE THE LEAD va vedea lumina zilei si va putea fi urmarit pe toate posturile de specialitate. Pe canalul oficial Universal Music Romania de youtube gasiti cateva imagini de la making of-ul clipului TAKE THE LEAD:
http://www.youtube.com/user/UniversalMusicRo
http://www.youtube.com/watchv=rKbcmMCpHbs
sau pe
http://www.xoniamusic.com/