askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Workshop de fotografie de concert (Gratuit)

Workshop de fotografie de concert (Gratuit)

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sambata, 9 martie 2013 aveti ocazia de a participa la un workshop de fotografie de concert, tinut de fotograful Miluta Flueras (metalhead.ro/bestmusic.ro). Avand experienta a numeroase concerte si festivaluri renumite, cu artisti precum Bon Jovi, AC/DC, Metallica, Guns ´┐ón Roses, Red Hot Chili Peppers, dar si ai scenei underground, Miluta va impartasi celor prezenti din experienta dobandita de-a lungul timpului ca fotograf de concert.

Ne dorim sa antrenam participantii intr-o discutie libera asupra fotografiilor prezentate in cadrul workshop-ului. Pe langa detaliile tehnice, despre compozitie si multe alte ponturi pentru a putea obtine fotografii de concert reusite, se vor analiza cateva portofolii ale unor fotografi de concert care s-au remarcat, dar si imagini ale celor inscrisi la workshop.

Workshop-ul este gazduit de Legere Live, Piata Rosetti, nr.5, Bucuresti, si va incepe la ora 16:00. Intrarea este libera, dar pentru ca exista un numar limitat de locuri, doritorii sunt rugati sa se inscrie aici.

Participanii la acest workshop vor avea ocazia sa ia parte, alaturi de Miluta, la workshop-uri practice one-to-one. De asemenea, au pregatita o surpriza din partea partenerului Photosetup.

 

Cauta in site