VH2 concerteaza la Hard Rock Cafe
1/10831
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bestmusic si Sprint Media te invita la un concert extraordinar cu trupa VH2 la Hard Rock Cafe din Bucuresti, joi, 24 octombrie 2013! Evenimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW!

VH2 este o trupa romaneasca de pop/ rock infiintata de Gabriel Cotabita in 2002 alaturi de Mihai Pocorschi, ambii, nume grele ale scenei muzicale romanesti.

Dupa ce au cantat impreuna in trupa Holograf, celor doi li s-a parut cumva firesc sa infiinteze o noua trupa care sa ii ajute sa revina cat mai repede in lumina reflectoarelor dupa o lunga perioada de liniste.

Numele formatiei VH2 vine de la "Vechiul Holograf" si este si o aluzie la postul de muzica VH1. Alaturi de instrumentisti de exceptie, trupa a scos in 9 ani de la infiintare 3 albume care s-au bucurat de un succes incredibil la public: "Greatest Hits", "Daca n-ai iubi", si "2" care a si primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2011 din partea Radio Romania Actualitati.

Vino la Hard Rock Cafe pe 24 octombrie sa asculti hituri precum: "Trece vremea", "Mai stai", "Daca n-ai iubi", "Follow me" sau "Imposibilia uitare"!

Biletele pentru concertul Bestmusic cu VH2 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.roï¿‚ dar si la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai peSamsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea
concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Sursa: bestmusic