askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Valentino Kanzyani la Delahoya 2006

Valentino Kanzyani la Delahoya 2006

1/17575
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Anul acesta, in perioada 26-28.05 va avea loc a zecea editie a Festivalului de Techno, DELAHOYA. Desigur, o asemenea aniversare are nevoie de un invitat pe masura, asa ca CRS is proud to present: Valentino Kanzyani!

Se poate spune cu usurinta ca, alaturi de conationalul sau Umek, Valentino Kanzyani este unul dintre cele mai mari exporturi ale Sloveniei. In paralel cu activitatea sa de dj techno si house, cu o tehnica deosebita de mixaj pe 3 turn-tables, colindand intreaga lume si fiind aclamat de multimi impresionante de oameni, Valentino a lansat o sumedenie de piese de succes la case de discuri de renume precum: Primevil, Yoshi Toshi, Intec, Wet Musik, Tronic, Primate, Consumer Recreation si bineinteles la Recycled Loops si Earresistible imprints (ce-i apartin in colaborare cu UMEK). Daca Slovenia a ajuns sa apara pe harta muzicii electronice, atunci aceasta se datoreaza lui si bineinteles lui Umek.

Dj-ingul la dus pe Valentino in fiecare colt al planetei, tehnica sa impecabila pe 3 turn-tables i-a oferit turnee in Brazilia, Columbia, Japonia, USA, Australia, Singapore, apropae toate tarile Europei. Pe calea undelor, seturile sale au fost difuzate la sute de radiouri din intreaga lume, cea mai importanta prezenta fiind cea din Essential Mix-ul de la Radio 1.

De la multimi de peste 10.000 oameni adunati la cele mai mari festivaluri ale muzicii electronice pana la cele mai mici cluburi, Valentino Kanzyani a dovedit ca merita sa fie inclus in prima liga a dj-lor internationali. Noul cd DJ mix scos pe piata de labelul lui Carl Cox, Intec, si noul label care l-a lansat, Jesus Loved You, promit de pe acum sa-l urce pe Valentino in toate topurile internationale. Ultima ierarhie a dj-lor realizata de DJ Mag, il plaseaza pe Valentino Kanzyani pe pozitia 138 in lume!