askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Top 5 cele mai sexy cantarete din Romania

Top 5 cele mai sexy cantarete din Romania

1/16841
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
1. Inna

Cea mai cautata artista din Romania, Inna ocupa primul loc in top si ca prezenta ¬hot¬ nu doar scenica. Dorita de barbati si indragita si invidiata de femei, frumoasa bruneta a cunoscut succesul in anul 2008, odata cu lansarea primului single. Intamplare sau nu, piesa se numeste ¬HOT¬.

Pe numele adevarat Elena Alexandra Apostoleanu, tanara artista originara din Mangalia, a tinut intotdeuna la viata sa personala si a incercat sa se fereasca pe cat de mult de presa de scandal.

2. Antonia

Dupa ce a pus pe jar barbatii din Statele Unite ale Americii, unde cantareata locuia cu parintii sai, Antonia a decis ca a venit randul si celor din Romania sa pice in mrejele frumusetii sale. Mamica de putina vreme si extrem de atragatoare, Antonia va scoate in curand un nou material video pentru piesa "Marionette".

3. Anda Adam

O solista ce a frant multe inimi prin aparitiile sale pline de sex appeal, Anda Adam a intristat pe foarte multi barbati atunci cand a declarat ca Victor Slav este barbatul vietii sale: "Am avut o sansa incredibila ca l-am gasit. Ne completam perfect si cred ca suntem facuti unul pentru celalalt".

4. Anna Lesko

Focoasa rusoaica a trecut ca un taifun prin viata multor barbati celebri, multi dintre ei inca oftand dupa ea. Dintre acestia ii putem enumera pe: Elan Schwartzenberg, Irinel Columbeanu sau Codin Maticiuc. Artista este pasionata si de pictura, iar primul tablou vandut de Anna a fost cumparat pentru 3.000 de euro.

5. Elena Gheorghe

Una dintre cele mai ¬timide¬ aparitii in media, fosta membra a trupei Mandinga este fata de preot. Asta insa nu impiedica barbatii sa intoarca intotdeuna capul dupa Elena.

¬De la tatal meu, care este preot, am invatat sa iert si sa ofer un dar fara a astepta ceva in schimb, iar alaturi de mama, am cantat pentru prima oara pe o scena¬ spune frumoasa cantareata.