askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  The Mono Jacks - show aniversar si de final de cariera

The Mono Jacks - show aniversar si de final de cariera

4/45074
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Toate lucrurile frumoase au un inceput. Al nostru a fost fulminant si le multumim celor care l-au facut posibil: fanilor, prietenilor, familiilor, oamenilor din media, cluburilor si festivalurilor care ne-au deschis portile (si microfoanele), regizorilor care au lucrat nopti intregi la clipurile The Mono Jacks si celor care ne-au ascultat melodiile.

Toate lucrurile frumoase au un sfarsit.ᅡ Pentru noi, acel moment e acum. Dincolo de 'chimia' de pe scena - pentru care suntem recunoscatori - suntem personalitati diferite. Dupa 5 ani de drum, am ales impreuna sa punem punct istoriei The Mono Jacks.

The Mono Jacks inseamna:
Doru Trascau (vox, guitar)
Dorian Cazacu (drums)
Florin Vasile (guitar, vox)
Alexandru Tomescu (bass)
Alaturi de fostii componenti Alex Voicu (bass), Andrei 'Jah' Filip (bass) si
Hassan Nabulsi (bass).

Dar mai inseamna: 5 ani de activitate, peste 100 de concerte, doua discuri (un LP si un EP), un EP de remixuri, doua videoclipuri, o energie debordanta pe scena precum si mii de ore de repetitii.

Fatidic sau nu, acest moment coincide cu aniversarea a cinci ani de activitate a formatiei. Motiv pentru care ne propunem un eveniment memorabil.

Evenimentul va avea loc Sambata, 5 Octombrie, incepand cu ora 21:30, in noul stabiliment cultural numit Colectiv, care este situate pe Str. Tabacarilor 7, Sector 4 (in incinta fostei fabrici Pionierul).

Sursa: comunicat de presa