askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  The dAdA aduce ?Best Covers Night? in Hard Rock Cafe

The dAdA aduce ?Best Covers Night? in Hard Rock Cafe

3/32983
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sprint Media si Bestmusic.ro te invita vineri, 19 aprilie in Hard Rock Cafe de la ora 22:00 la un concert unde trupa bucuresteana The dAdA va va prezenta cele mai tari coveruri ale trupelor straine si romanesti si multe piese proprii.

Acum 3 ani, 4 baieti talentati si-au unit fortele si ideile muzicale pentru a creea o trupa care sa raspunda nevoii de distractie a romanilor. Asa s-a nascut The dAdA, o formatie care canta intotdeauna cu zambetul pe buze despre viata si problemele unei tari fascinante, asa cum este Romania.

Patru personalitati diferite, influente muzicale diverse, moduri de interpretare originale si "out of the box", toate reunite intr-un stil unic.

Muzica The dAdA este reprezentativa pentru stilul de viata al celor patru componenti, obisnuiti sa priveasca lucrurile obiectiv si in acelasi timp cu o doza mare de optimism si lejeritate.

In repertoriul lor, pe langa piesele proprii cu influente pop, rock, reggae si rock se regasesc si o multime de cover-uri, interpretate intr-un mod autentic. Concertul se va desfasura sub titulatura de Best Covers Nights. The dAdA promite sa descreteasca fruntile din ce in ce mai incruntate ale publicului romanesc.

[youtube id="CMFoWbmzQoI" width="620" height="360"]

Biletele costa 30 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in ziua concertului la intrare.

Parteneri Media: ROCK FM, eva.ro, ele.ro, ziare.com, cinemagia.ro, iConcert.ro, Infomusic, urban.ro, studentie.ro, 220.ro, trilulilu.ro si Zonga