askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  The Cranberries, spectacol incendiar la Bucuresti!

The Cranberries, spectacol incendiar la Bucuresti!

1/16897
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Irlandezii de la The Cranberries au cantat aseara in premiera in Romania pentru aproape zece mii de spectatori. In deschidere, The Amsterdams au oferit un recital de exceptie, incalzind publicul asa cum se cuvine. Concertul a fost organizat de Events si prezentat de Redd¬s.

Unul dintre cele mai asteptate concerte in Romania, The Cranberries au demonstrat ca indiferent de trecerea timpului o trupa buna nu poate aduce pe scena decat un spectacol remarcabil! Cu un mix unic de talent si influente muzicale diferite, de la rock la pop, indie si folk irlandez, trupa a electrizat publicul, prin vocea, parca nepamanteana, a solistei Dolores O¬Riordan.

Asa cum era anuntat, concertul a inceput la ora 21.00 si a durat 90 de minute, fiind o trecere in revista a istoriei trupei si a hiturilor care i-au facut pe irlandezi sa ajunga pe primele pozitii ale topurilor muzicale: ¬Zombie¬, ¬Dreams¬, ¬Animal Instinct¬, ¬Salvation¬, ¬When You¬re Gone¬ si altele. Nu au lipsit nici piese de pe cele doua albume solo al solistei: ¬Are You Listening¬ (2007) si "No Baggage" (2009).

SETLIST COMPLET: Analyze / Animal Instinct / How / Dreaming My Dreams / Linger / Wanted / Just My Imagination / When You¬re Gone / Switch of the Moment / Desperate Andy / Time Is Ticking Out / Can¬t Be With You / Ode To My Family / Free to Decide / Salvation / Ridiculous Thoughts / Zombie. Bis: Put Me Down / Still Can¬t / Promises / Dreams//.

Imbracata intr-o rochie roz cu volane si un bolero stil gotic din dantela neagra, tinuta completata de bocanci, mitene negre, lungi, si de un colier, de asemenea negru, la gat, Dolores a inceput concertul cu un ¬Good evening, Romania!¬, urmat, imediat, de ¬Analyze¬ ¬ piesa care a starnit urale si aplauze din partea publicului.

Solista a comunicat constant cu fanii, prezentand fiecare cantec cu cateva cuvinte, iar vocea ei a parut sa devina din ce in ce mai puternica pe masura ce istoria trupei se derula pe scena, odata cu piesele care i-au marca evolutia si succesul.

Cei prezenti au trait, au simtit, au tipat, au aplaudat, au dansat si au cantat fiecare refren impreuna cu The Cranberries, lucru pentru care Dolores le-a spus: ¬Sunteti uluitori, sunteti o inspiratie!¬, declaratie dublata de un gest special, la finele concertului, cand artista si-a scos colierul de la gat si l-a daruit unei fetite de 3-4 ani aflata in primul rand.

Ultima piesa din concert, devenita deja ritual de incheiere a spectacolelor The Cranberries, a fost ¬Dreams¬: ¬I know I felt like this before / But now I¬m feeling it even more..¬, si asa a fost si concertul, pentru toti cei prezenti aseara la Zone Arena, carora Dolores le-a promis ca va reveni anul viitor in Romania.

The Cranberries se afla in acest moment in turneu mondial si vor decola tot astazi spre Istanbul, urmatoarea oprire pe harta turneului lor. In cele trei zile petrecute in Romania, irlandezii au vizitat si admirat centrul vechi al Bucurestiului.

Berea Redd¬s, partener al concertului, a incantat publicul feminin cu surprize ¬Too Tasty For Men¬: evantaie colorate, posibilitatea de a vedea concertul de ¬la inaltime¬, pe durata unei piese, pe umerii baietilor din echipa Redd¬s si, desigur, bere fresh cu aroma naturala de lamaie.

Sponsorizarea concertului Cranberries a fost integrata in platforma Redd¬s - ¬Too Tasty for Men¬, ale carei evenimente dedicate femeilor vor continua in toamna, cu surprize in centre comerciale, baruri, cluburi si cinematografe.