askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  The Black Eyed Peas intra in istorie

The Black Eyed Peas intra in istorie

1/16979
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
THE BLACK EYED PEAS intra in istorie cu cele mai multe saptamani consecutive petrecute pe prima pozitie in Billboard Hot 100 Chart, aflandu-se de 20 de saptamani pe primul loc.

I Gotta Feeling este pentru a opta oara in fruntea clasamentului, in timp ce Boom Boom Pow a fost number one timp de 12 saptamani. Acesta este un record absolut pentru o trupa in istoria de 51 de ani a topului Billboard.

¬Recordul stabilit de cei de la The Black Eyed Peas este o izbanda extraordinara care scoate la iveala inca odata abilitatea lui will.i.am de a compune piese care rezoneaza cu fanii de pretutindeni¬, a declarat Steve Berman, Presedinte Marketing & Sales, Interscope Geffen A&M. ¬Din clipa in care l-am cunoscut pe will am stiut ca va avea un cuvant important de spus in industria muzicala¬.

¬Cand ai parte de un astfel de succes ai tendinta sa fii luat de val, insa inima ii reaminteste sufletului ca ea a fost cea care te-a ajutat sa creezi muzica; in lupta dintre inima si ego, inima castiga intotdeauna in cazul meu¬, a declarat will.i.am.

¬Fara ca fiecare dintre noi sa isi faca treaba asa cum trebuie, lucrurile nu s-ar fi legat. Acesta a fost un efort al intregului grup. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa pastram aceste cantece in fruntea clasamentului¬, a declarat Fergie.

I Gotta Feeling, cel de-al doilea single de pe albumul The E.N.D. se afla de doua saptamani pe locul intai si in Top 40. De la lansarea sa, acum opt saptamani, I Gotta Feeling s- a vandut in peste 2 milioane de exemplare in format digital. Primul single, Boom Boom Pow a petrecut sapte saptamani pe primul loc in Top 40 si a inregistrat vanzari de peste 3.8 milioane de exemplare in format digital. In acest moment Boom Boom Pow detine prima pozitie in topul Nielsen Sound Scan pe anul 2009.

THE E.N.D., cel de-al cincilea album al trupei castigatoare a trei premii Grammy a intrat pe primul loc in Billboard Top 200, inregistrand vanzari de peste 300.000 unitati in prima saptamana. A fost cel mai inalt debut pentru cei de la The Black Eyed Peas.

The E.N.D. este disponibil in Romania in magazinele de specialitate si pe site-ul www.getmusic.ro/bep