askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Taylor Swift desemnata artistul anului la premiile Academy of Country Music Awards!

Taylor Swift desemnata artistul anului la premiile Academy of Country Music Awards!

1/16871
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Taylor Swift a castigat cel mai important premiu al serii la gala de decernare a Academy of Country Music Awards ce a avut loc duminica seara la Las Vegas. Artista a plecat acasa cu premiul pentru Artistul Anului. Este pentru prima data cand Taylor Swift castiga aceasta distinctie, desi in trecut a mai fost rasplatita cu premii CMA, Grammy, American Music Awards sau MTV.

La inceputul galei, Taylor a ridicat publicul in picioare si a incantat milioanele de telespectatori care au urmarit in direct premiile Academiei de Muzica Country, cu prestatia sa live a celui mai nou single, Mean. Imediat dupa incheierea ceremoniei, Associated Press a laudat interpretarea lui Taylor, concluzionand ca artista in varsta de 21 de ani a ¬transformat muzica country in ceva cool si la indemana publicului larg¬.

Marea victorie de duminica seara a incheiat o saptamana fenomenala pentru Taylor, care cu doar patru zile inainte incheiase turneul european Speak Now World Tour cu un concert tinut cu casa inchisa la O2 Arena din Londra. Chiar inainte de acest show, reprezentantii Universal Music Group i-au inmanat artistei premiul pentru 20 de milioane de albume vandute. Tot saptamana trecuta, Academia de Muzica Country i-a acordat lui Taylor premiul Jim Reeves pentru ¬contributia sa la promovarea muzicii country in intreaga lume¬.

Taylor Swift va incepe partea americana a turneului sau mondial pe 27 mai, cu doua show-uri sold out la Omaha¬s Qwest Center. Pana in prezent Taylor a sustinut 97 de concerte de stadion in 19 tari, doar in acest an.

Cel mai recent album semnat Taylor Swift, Speak Now, este disponibil in magazinele de specialitate si pe www.getmusic.ro la pretul de 29.9 lei.