askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Suie Paparude si Sistem in deschidere la Depeche Mode

Suie Paparude si Sistem in deschidere la Depeche Mode

1/17571
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Mult asteptatul concert al trupei Depeche Mode bate la usa. Insa, la 23 iunie, pe aceeasi scena vor urca si doua trupe romanesti, Sistem si Suie Paparude, care vor sustine, in deschiderea marelui show de pe Stadionul "Lia Manoliu", un recital special. Cei de la Sistem sunt foarte fericiti ca se afla printre cei alesi

- Veti canta in deschiderea concertului pe care romanii il asteapta cu sufletul la gura. Ce inseamna acest lucru pentru voi
- Este o ocazie deosebita, unica, sa canti pe cel mai mare stadion din Romania in deschiderea concertului unei trupe occidentale in mare voga, asa cum este Depeche Mode. Am mai cantat pe Stadionul "Lia Manoliu" la Gala Hagi si a fost o experienta extraordinara. Speram ca pe 23 iunie sa fie cel putin la fel ca atunci. Oricum, suntem tare bucurosi ca vom fi acolo. si vom munci mult pentru acest show special.

- Cum v-au ales pe voi si pe cei de la suie Paparude impresarii celor de la Depeche
- Aveam de mai mult timp in minte o astfel de colaborare pentru Sistem, mai ales ca Michi (Suie Paparude) a si scris doua piese pentru urmatorul nostru album. Asa ca am trimis organizatorilor din Romania (firma Emag!c Entertainment) un kit de prezentare facut la cele mai inalte standarde. Ei, la randul lor, au trimis materialele catre managerul Depeche Mode, care a luat hotararea ca Sistem si suie Paparude sa deschida concertul din Romania.

- Cate piese veti canta in concertul din 23 iunie si as vrea sa stiu daca v-ati gandit la o punere in scena mai speciala
- Va fi un recital de 30 minute. Vom canta atat piese ale trupei Sistem, cat si pe cele ale celor de la Suie Paparude. Nota de originalitate a acestui spectacol va fi legata de un repertoriu comun al celor doua trupe, un recital care va dura aproximativ 20 minute. Va fi un repertoriu compus special pentru acest eveniment. In plus, sigur ca vom incerca sa facem un show total, cu efecte speciale, asa cum ii sta bine trupei Sistem si cum ne-am obisnuit fanii. Nu stim insa cat de mult ni se va permite sa facem din tot ceea ce ne-am propus. sedintele de productie vor incepe de abia peste vreo doua saptamani. In acest moment, nu stim nici macar cum va arata scena. Oricum, nu vreau sa spun prea multe despre acest show, pentru ca sunt sigur ca, pe parcursul repetitiilor comune cu suie Paparude, ne vor veni o multime de idei noi.

- Publicul vrea sa afle cati dintre voi sunteti fani Depeche si daca vreunul a adoptat moda lor, in copilarie
- Am ascultat cu totii muzica celor de la Depeche Mode si ne place, dar nu putem spune ca suntem fani in sensul adevarat al cuvantului.

- Care este programul Sistem pana in data de 23 iunie si ce turnee mai aveti
- Suntem angrenati in cel mai mare turneu pe care l-a avut vreodata formatia Sistem. Alaturi de sponsorii nostri, vom fi intr-un turneu national care cuprinde 20 de orase, din 24 aprilie pana pe 10 septembrie. Pe langa aceste concerte, vom reprezenta Romania la Bruxelles pe 6 mai. Suntem invitati la zilele orasului Kiev pe 28 mai. Mai sunt niste discutii pentru un concert in Turcia, dar inca nu am semnat nimic.

- Ce ati vrea voi sa se stie despre voi si nu s-a spus pana astazi
- Suntem inca de putin timp pe piata. Lumea va avea ocazia sa descopere trupa noastra din ce in ce mai mult, odata cu timpul. Sistem mai are inca multe de spus.

de Evelyn BADEA , Adevarul