askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Suie Paparude au lansat videoclipul piesei Soundcheck

Suie Paparude au lansat videoclipul piesei Soundcheck

1/16913
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ieri seara trupa Suie paparude si-a lansat pe site-ul oficial cel mai nou clip, pentru piesa Soundcheck. Piesa este extrasa de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat in luna august a acestui an.

"Noul nostru single se adreseaza tuturor celor ce ne-au fost alaturi de-a lungul anilor, de la o mana de oameni in 1992, pana la miile de fani din toata tara pe care ii avem in 2010. Respect tuturor!" declara Suie Paparude.

Videoclipul piesei este realizat de regizorul Adrian Aghenitei, acelasi cu care Suie Paparude au lucrat si pentru single-ul "Cea mai buna zi".

Decorul a fost construit in totalitate din fotografii decupate si regrupate de catre Damian Groves, iar apoi, animate digital. Astfel a rezultat o animatie 2 D, intr-un spatiu de compozitare 3D.

"Avand in vedere ca piesa este dedicata fanilor, ei nu puteau lipsi de la filmari, printre ei numarandu-se si oameni care scriu zilnic pe forum-ul nostru suiepaparude.ro", spune Michi.

Suie Paparude vor canta in acest an la festivalul Peninsula, care are loc in Targu Mures, in data de 26 august.

<embed width="450" height="366" src="http://video.askmen.ro/embedded/2w41BB4Oeuq" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><p><a href="http://video.askmen.ro/2w41BB4Oeuq/Suie_Paparude_Soundcheck.html" >Suie Paparude - Soundcheck</a> pe <a href="http://video.askmen.ro/" >video.askmen.ro</a></p>