askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Secretul vocii Andrei: ceapa. Bietul Maruta!

Secretul vocii Andrei: ceapa. Bietul Maruta!

1/17453
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Nimeni nu poate sa o conteste pe Andra atunci cand vine vorba despre muzica. Este talentata si a demonstrat-o in repetate randuri. in plus, spre deosebire de ceea ce se "canta" in muzica romaneasca, Andra chiar stie sa o faca. Tanara interpreta are si un secret pentru care vocea ei suna atat de bine.

Intr-un interviu recent, Andra a marturisit ca inca mai are emotii atunci cand urca pe scena, dar ele sunt constructive. "Pentru mine sunt extrem de bune. in momentul in care urc pe scena, ele dispar treptat. Am o stare de bine si ma ajuta sa transmit foarte multe publicului. N-am avut emotii care sa nu-mi priasca. Discutam chiar de curand cu Angela Similea despre acest lucru si imi spunea ca nu esti artist daca nu ai emotii, chiar si dupa 30 de ani de munca", a declarat artista.

In ceea ce priveste secretul ei, cantareata a marturisit ca foloseste leacuri babesti, dar cel mai mult o ajuta ceapa. Cat mai multa. "Ceapa multa, vitamina A, miere, propolis, cam astea ar fi. Cel mai bun tratament este sa nu vorbesti prea mult inainte de spectacole si sa dormi suficient. Pauza vocala totala este buna, dar totala, nu sa mergi sa mai canti si acasa sa taci. Un artist care se respecta face o astfel de pauza de cel putin o saptamana, in mod regulat".

Daca am aflat secretul vocii Andrei, am vrea sa il aflam si pe al lui Maruta. Cum face fata mirosului de ceapa Ca, deh, fata trebuie sa-si ingrijeasca vocea, iar el din cand in cand o mai si saruta, nu Ca doar sunt in toiul unei relatii.

Antena 3

Cauta in site