askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Sasha si Digweed back-to-back in Romania

Sasha si Digweed back-to-back in Romania

1/17539
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Daca nu a fost sa fie pentru 1 mai, iata ca pana la urma Cel de sus s-a gandit si la noi, cei care asteptam cu sufletul la gura un back-to-back. Astfel, pe 8 iulie, la Arenele Romane vin cei mai profesionisti DJi ai lumii: Sasha si John Digweed.

De acord, nu e prima data cand vin in Romania, e chiar a 'nspea oara, dar e prima data cand ii vom vedea in formula de "versus". Pentru 1 mai, era planificat un megaparty in La Mania cu Sasha, insa, din cauza unor probleme de sanatate, el nu si-a putut onora gigul... nici pe cel de la noi si nici pe cel din Olanda. Nu a putut face decat sa isi ceara scuze printr-un anunt pe site-ul sau oficial. Oricum, Livio l-a substituit intr-un mod remarcabil...

In ceea ce-i priveste pe cei doi, nu va spun decat ca sunt superlativele muzicii electronice. Si afirm cu mandrie ca in topurile in care Tiesto e pe locul 1, ei nu au ce cauta. Fac parte din doua categorii diferite: commercial si... profi style. Si fiindca de la ei porneste totul: vezi cel mai bun post de radio pe profilul muzicii electronice - Radio Kiss 100 - si cele mai bune Labeluri (pe acelasi profil) - Bedrock Records, Renaissance (... si lista poate continua), nu va pot spune decat ca prezenta este obligatorie! In warm-up ii avem pe: Rhadoo & Livio (20.00 - 22.00), Spooky (22.00 - 24.00).
In speranta ca ne vom intalni acolo (eu sigur voi fi prezenta), va indic locurile din care va puteti cumpara biletele pentru drumul catre Paradis:
In Bucuresti de la www.bilete.ro, themission.ro, Studio Martin, Magazinul Vanguardia, Magazinul Muzica, Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Unirea, Diverta Scala, Magazinul Superstar (Mendeleev 33), Magazinul Superstar (Plaza Romania et.1), Downtown si Music Box.

In tara la www.bilete.ro, Constanta (Diverta Lapusneanu, La Mania, Restaurantul Crazy), Arad (Diverta Ziridava), Bacau (Diverta Luceafarul), Brasov (Diverta Apollonia), Cluj (Diverta Universitatii), Craiova (Diverta Mercur), Galati(Diverta Galati), Iasi (Diverta Iulius), Timisoara (Diverta Aries), Sibiu (Diverta Dacia Traian).

Pretul biletelor:
44 RON in perioada 07 Mai - 06 Iunie
67 RON in perioada 07 Iunie - 07 Iulie.
95 RON - la intrare.

And let there be electronic music!
Viorica Gheorghita, redactia Askmen.ro