askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  S-a vandut chipul lui Elvis

S-a vandut chipul lui Elvis

1/17563
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Va vine sa credeti sau nu Elvis "nu mai are drept de proprietate" asupra propriului chip. Miliardarul Robert Sillerman, care detine show-ul TV de mare succes in Statele Unite, "American Idol", a platit suma de 114 milioane de dolari pentru un procent de 85% din actiunile firmei "Elvis Presley", condusa pana acum de familia Presley.

Datorita acestui procent, Sillerman detine toate drepturile atat asupra numelui si chipului Regelui rock-n-rollului, cat si asupra domeniului Graceland. Asadar, se anunta intrarea in somaj pentru aproape 30.000 de interpreti ai lui Elvis. "Daca avem de gand sa facem un show care este bazat pe interpreti ai lui Elvis , este normal sa fie scosi in ilegalitate interpreti neautorizati." a declarat Robert Sillerman.
Printre planurile lui Sillerman se mai numara si demolarea hotelului cu 128 de camere, "Heartbreak", situat in vecinatatea Graceland-ului, pe bulevardul Elvis Presley, si construirea unui hotel cu 400 de camere, restaurante, un amfiteatru si bineinteles, magazine, chintesenta spiritului american.

Sursa: bestmusic.ro