askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Route68 Summerfest ? cel mai nou eveniment estival din Romania

Route68 Summerfest ? cel mai nou eveniment estival din Romania

1/16861
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In perioada 29-30 iulie, se va desfasura prima editie a festivalului Route68 Summerfest, in judetul Hunedoara, la Gurasada Park. Inscris pe banda de accelerare a celui mai popular drum european din Romania (E68), la 30 km de municipiul Deva, Route68 Summerfest va demara in tromba pe circuitul evenimentelor muzicale din vestul tarii.

Timp de 2 zile, pe cele 2 scene ale festivalului, Main Stage si Wonderground, se vor alinia la start peste 20 de trupe si artisti din monoposturile autohtone de rock, hip-hop si electro, avandu-i in pole-position pe: Vita de vie, Guess Who, Suie Paparude, Luna Amara, Echo, Byron, Blazzaj, Targ3t si Implant Pentru Refuz.

In paralel cu concertele live, organizatorii au pregatit si o serie de activitati numai bune de racit carburatorul: Body Painting, Proiectii de Film si Concerte, Handmade & Vintage Art Fair, Open-Air AfterParty, ¬Grafitti Art Rocks¬ Competition, Skate Park si concurs de tricouri ude. Iar daca dupa atata bahaos vei simti nevoia de o pauza, pentru realimentare sau schimb de pneuri, te asteptam la boxe, in Camping Route68.

¬STOP. DROP. AND ROCK!¬ este sloganul celui mai fresh eveniment al verii, care isi propune sa devina unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din vestul tarii.

Biletele se achizitioneaza la intrare, pretul acestora fiind de 20 LEI/seara sau 30 LEI/event.

Mai multe detalii pe site-ul www.route68.ro.