askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  "Risipitorul de frumuseti" intra-n scena

"Risipitorul de frumuseti" intra-n scena

1/17531
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


Tudor Gheorghe va incepe, luni seara, seria-maraton de concerte "Saptamana risipitorului de frumuseti", care va dura pana pe 4 iunie, se va desfasura la Sala Palatului si va cuprinde sapte spectacole diferite unul de celalalt. Practic, e pentru prima data cand un artist canta sapte zile la rand, in sapte spectacole diferite, acompaniat de aproape 700 de muzicieni.

Primul dintre concerte va avea loc luni si se numeste "Primavara simfonic". Marti va fi prezentat spectacolul "Toamna simfonic", miercuri este "Petrecerea cu taraf", joi -"Diligenta cu papusi", vineri - "In cautarea dorului pierdut" (premiera), sambata - "Iarna simfonic", iar duminica - "Vara simfonic".

Pe parcursul tuturor spectacolelor, Tudor Gheorghe va fi acompaniat de orchestra si corul formate din membrii Teatrului Liric si ai Filarmonicii din Craiova. In cadrul spectacolului "Diligenta cu papusi", un rol deosebit de important il vor avea cele patru coruri de copii din Craiova, Targu Mures, Suceava si Chisinau.

Concertele din cadrul acestui festival au fost prezentate pana acum in diferite orase din tara unde s-au bucurat de succes la public, fiecare dintre acestea desfasurandu-se cu casa inchisa. Prin stilul sau inconfundabil, Tudor Gheorghe ramane un artist ce nu se supune vreunei mode, care a simtit instinctiv nevoia sa se fereasca de orice tentatii, ramanand credincios atat siesi cat si poeziei adevarate. Iar pentru Marin Sorescu are un adevarat cult...

smoothoperator, Editor Askmen.ro