askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Revelion 2013: Concerte in piete

Revelion 2013: Concerte in piete

2/28505
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca vrei sa petreci noaptea de Revelion alaturi de prieteni, in piata, la concertele organizate de primarii,trebuie sa stii ca anul asta nu vor mai canta atat de multe trupe ca in anii trecuti, insa mai bine asa de decat deloc.

Iata ce concerte vor avea loc in noaptea dintre ani!
Bucuresti
Piata Constitutiei
- Concertele incep pe la ora 19:30.
- Vor canta : Antract, Lotus (Cristi Minculescu), Directia 5, VUNK, Antonia, Horia Brenciu Orchestra
- Dupa ora 0:00 distractia continua cu Voltaj.
Parcarea Anchor Plaza
- Revelionul organizat de primaria sectorului 6 include artisti ca: Suie Paparude, Guess Who, Raku, Grasu XXL, DJ Vasile, DJ Gojira si un show de lasere si artificii.
Otopeni
- In Piata Primariei distractia de Anul Nou incepe la ora 20:00 cu Mattyas, Anda Adam, Alb Negru, Corina si continua cu VUNK si Connect-R.
Sibiu
Piata Mare
- Spectacolul incepe la ora 22:30 cu Riff, impreuna cu Ricky si Elvin Dandel, apoi Paula Seling si Ovi.
Cluj-Napoca
Piata Avram Iancu
Concertele incep la ora 22:30 cu Semnal M, Aurel Tamas. Dupa ora 0:00 vor urca pe scena Amindfa & Hazard.
Iasi
Pe esplanada Palatului Culturii din Iasi va avea loc petrecerea de Revelion alaturi de Hara, Cici & Anuska (ex Sistem), DJ Project & Adela Popescu, Hora, Nick Camarera feat. Alinka si, bineinteles, un foc de artificii.
Galati
La Galati noaptea de Revelion va imbina mai multe stiluri muzicale. Vor canta Sandra, Deniz Cem, Captain Jack, dar si artisti romani ca Daniela Condurache, Nicolae Furdui Iancu, Gheorghe Zamfir, Pact by Leo Orga si Adrian Ordean.
Timisoara
Primaria orasului a dat mana libera timisoarenilor sa aleaga cine sa urce pe scena in noaptea de Revelion. Astfel, in noaptea dintre ani, la Timisoara vor canta Cargo si Narcotic Sound & Christian D