Record: Tudor Gheorghe - sapte zile, sapte concerte si 700 de muzicieni
5/5385
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

In perioada 29 mai - 4 iunie, Tudor Gheorghe aniverseaza 40 de ani de cariera intr-un mod inedit. Evenimentul-maraton, intitulat "Saptamana risipitorului de frumuseti", cuprinde sapte spectacole in sapte zile. Este o cifra-record, pentru ca pe scena Salii Palatului vor fi prezenti 700 de muzicieni din toate zonele tarii si un cor de copii din Republica Moldova.

Evenimentul este organizat de Agentia Memento Music, condusa de Pepino Popescu, impresarul lui Tudor Gheorghe. In cadrul acestui maraton sunt incluse spectacolele: "Cele patru anotimpuri ale poeziei romane. Primavara, Toamna, Iarna si Vara Simfonic", "Petrecerea cu taraf", "Diligenta cu papusi", "In cautarea dorului pierdut" sau "Cu Iisus in celula", spectacole pe care bucurestenii le vor putea revedea. Pe scurt, vor fi peste 200 de melodii si se vor recita peste 50 de poezii. Biletele sunt puse in vanzare la Sala Palatului, la Magazinul Muzica si in alte locatii, precum si pe Internet, la adresa www.vreaubilet.ro.
Vor fi mai multe tipuri de abonamente: 100 RON - pentru elevi, studenti si pensionari, VIP - 200 RON - cu locuri mai bune in sala, precum si un abonament pentru spectacolele de week-end. Aceste abonamente asigura accesul publicului la toate concertele. In rest, biletele costa intre 30 si 60 RON. La aceste spectacole sunt asteptate 28.000 de persoane.

Realiatea Romaneasca