askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Program final la Freedom Music Arena

Program final la Freedom Music Arena

1/16901
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Doi DJ-i internationali si o duzina de maestri ai muzicii electronice din Romania si Ungaria intregesc programul petrecerii in Freedom Music Arena, intre 26 si 29 august la Festivalul Peninsula de la Targu Mures.

In prima seara, pe 26 august, Arena il primeste pe britanicul Mark Knight, unul din marii maestrii ai muzicii house.

Faima sa e demonstrata si de faptul ca cel mai mare magazin online de muzica electronica din lume, Beatport, a ales hitul sau de club Good Times drept cea mai buna piesa tech house, in urma unui vot dat de public.

Seturile sale au devenit cunoscute cu o viteza ametitoare pentru ca DJ-ul nu se sfieste sa combine ritmurile house cu electro si chiar si cu tribal daca simte ca publicul isi doreste asta.

Pe langa Mark Knight in prima zi a festivalului Peninsula vor mai mixa in Freedom Music Arena si romanul Adrian Eftimie, mecenatul miscarii DeLaHoya Horace Dan D., respectiv Coyote din Ungaria.

A doua zi, pe langa cele doua nume anuntate deja ¬ Fedde Le Grand si Suie Paparude ¬ vor mai mixa in Arena si Junkie&Hawky (HU) si The Model (RO).

Pentru cea de a treia zi de party in Freedom Music Arena, alaturi de argentinianul Hernan Cattaneo l-am adus pe austriacul Philipp Straub.

DJ-ul cunoscut si sub numele de Felipe si-a castigat faima internationala prin seturile sale energetice, din zona techno-groove.

Tot in aceasta zi avem cel mai trendy duo al muzicii electronice din Romania, Livio&Roby, iar seara va fi deschisa de setul lui Hot X, un pionier al muzicii techno din Ungaria.

Peninsula finalizeaza petrecerea din Freedom Music Arena duminica, atunci cand alaturi de britanicii de la Above & Beyond va mai mixa DJ-ul Kiss FM, DJ Almud, cel care a inventat petrecerile Essence din Ungaria, Poli, respectiv Nora Naughty.