askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Proconsul "Da mai departe" un nou album

Proconsul "Da mai departe" un nou album

1/17625
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Proconsul au lansat ieri, 24 octombrie, albumul cu numarul 7 din cariera lor. `"Da mai departe!" e un album cu cantece dinamice si cu un sunet mai dinamic` ¬ a declarat intr-un interviu video pentru BestMusic, Bodo, vocalul formatiei.

Noul material a fost imprimat in noua luni (`Compusul pieselor e o cazna grea pentru noi`), cu intreruperi cauzate de concerte sustinute de Proconsul.

`Da mai departe!` contine 11 piese noi, printre care `Acolo unde stii` si `Tu`, cantece premiate la sectiunea creatie a Festivalului de la Mamaia, editiile 2006 si 2007, precum si hiturile `Aproape de tine` si `Pentru tine`.

Albumul `Da mai departe!` este produs de Roton, distribuit de Sincron si sustinut in exclusivitate de Radio Romania.

Radio Romania si Proconsul au lansat o campanie de promovare a acestui album, care se doreste a fi un lant de fapte bune, realizat de cel putin toti ascultatorii muzicii Proconsul.

Astfel, a fost realizat un exemplar unicat al acestui album, care va intra in posesia unui ascultator Radio Romania. Acesta va avea datoria de a preda exemplarul unicat al albumului mai departe, dupa ce a facut o fapta buna.

BestMusic.ro