askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Prince revine

Prince revine

1/17633
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
`Planet Earth` este noul album a lui Prince, care a fost lansat in Statele Unite ale Americii pe 24 iulie, iar in Europa cu o saptamana mai devreme. `Guitar` este primul single de pe album si a ajuns deja foarte sus in topurile din intreaga lume.

Ca modalitate de lansare, Prince a hotarat ca albumul sau sa fie distribuit gratuit in Marea Britanie tuturor celor care cumpara `The Mail on Sunday`. Decizia lui nu a fost pe placul celor de la Sony BMG UK, casa lui de productie.

Faptul ca a hotarat sa ofere albumele sale gratis, nu este o noutate pentru artistul in varsta de 49 de ani. In 2004, Prince a dat copii gratuite ale albumului `Musicology` tutoror celor care au mers la concertele sale din cadrul turneului cu acelasi nume. In acelasi mod a oferit si copii gratuite din `Planet Earth`, persoanelor care au cumparat bilete la concertul sau din Londra.

Indiferent ca albumul este gratis sau nu, cel mai important lucru ramane acela ca Prince a lansat un nou material discografic, care merita ascultat si apreciat la justa lui valoare.

Artist: Prince

Titlul albumului: `Planet Earth`

A.G., AskMen.ro