askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Primul DVD live semnat Metallica

Primul DVD live semnat Metallica

1/16945
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Materialul Metallica, live in Nimes, reprezinta peste doua ore de hit-uri interpretate live intr-un amfiteatru roman de senzatie.

Decorul si show-ul depasesc chiar si asteptarile celui mai mare fan!
Dupa succesul de proportii al turneului Death Magnetic, in iulie 2009, cei patru membrii ai trupei au ajuns la amfiteatrul roman din Nimes,in Franta si au pornit seria de superhit-uri, printre care Enter Sandman, Master of Puppets, Nothing Else Matters si multe altele!

Arena incredibila, piesele, multimea, explozia de lumini si peste doua ore de energie fara limite de la una dintre cele mai mari trupe din istorie!

¬Pe 7 iulie 2009 am cantat in amfiteatrul din Nimes, una dintre cele mai spectaculoase locatii de concert din lume.Am stiut ca va fi o noapte memorabila, asa ca i-am rugat pe prietenii nostri din Franta sa aduca o echipa pentru a filma evenimentul.

Rezultatul se numeste Francais Pour Une Nuit, iar DVD-ul contine intreg concertul, interviuri cu noi, dar si cinci clipuri filmate de voi, prietenii din public.FranCais Pour Une Nuit reprezinta ceva special pentru noi,nu numai pentru ca a fost filmat in Franta, ci si pentru ca toate aspectele proiectului sunt abordate frantuzeste, lucru datorat faptului ca intreg spectacolul a fost filmat, inregistrat si editat cu echipament si echipa din Franta,grafica si box-ul speciale au fost gandite de graficieni francezi, ba chiar si genericul este in franceza¬¬declara insasi trupa despre noul material live.

Francais Pour Une Nuit include:

-peste 2 ore de hituri live
-un interviu cu trupa de 37 de minute
-5 inregistrari video din public
-un booklet color de 16 pagini cu toate detaliile, precum si imagini exclusive din spatele camerelor de filmat

Tracklisting:

-Blackened
-Creeping Death
-Fuel
-Harvester of Sorrow
-Fade To Black
-Broken, Beat & Scarred
-Cyanide
-Sad but True
-One
-All Nightmare Long
-The Day That Never Comes
-Master Of Puppets
-Dyers Eve
-Nothing Else Matters
-Enter Sandman
-Stone Cold Crazy
-Motorbreath
-Seek and Destroy

Prezent pana acum doar in magazinele din Franta, Francais Pour Une Nuit
va fi disponibil din 3 martie si in Romania, pe DVD & Bluray, exclusiv online si poate fi precomandat pe: getmusic.ro si methalhead.ro