askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Premiile pentru cele mai proaste premii se acorda premiilor MTV 2006

Premiile pentru cele mai proaste premii se acorda premiilor MTV 2006

1/17529
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

La categoria cea mai proasta sonorizare, castigator este... MTV cu Premiile MTV 2006.
La categoria cele mai multe gafe pe metrul patrat, castigator este... MTV cu Premiile MTV 2006.

V-am prezentat doar doua din categoriile la care minunata gala a iesit castigatoare, cu un mare avans de puncte in fata celorlalti nominalizati. De vreo doua luni se tot face mare tam-tam pe seama mult asteptatului eveniment. Agitatie, concursuri, voturi, invitati, mare cheltuiala, transpiratie, constipatie, emotii, fibrilatie... si lista poate continua. Rezultatul: pentru cunoscatori - fiasco, pentru diletanti: "foarte tare, frate! Ce marfa era-mbracata blonda aia!" Poate ca organizatorii s-au ocupat prea mult de partea cu invitatii si au lasat-o pe cea cu sonorizarea... in voia Domnului. Tehnologia asta... bat-o vina!

Frumoasa transmisiune in direct
Doua secunde pana la citirea celui care a castigat premiul "cel mai bun rock". Eu cu inima la gura (caci era singura categorie care ma interesa). Astept. Domnisoara isi deschide cavitatea bucala pentru a da citire si cand sa iasa cuvintelul... ce s-auzi si ce sa vezi PROMO! no signal... PROMO! no signal... si cam asa au tinut-o cateva minute. Intre timp, la Cluj, festivitatea continua. Dom'le, de vina a fost PLOAIA! au curs cateva picaturi de apa... pe un fir... care a afectat antena de nu a mai primit semnalul de la satelit... si marmota... se chinuia sa repare pe-acolo reflectorul de era sa-i pice in cap lui Mihai cand a facut o gluma foarte proasta pe seama Nicoletei, colega sa de trupa.

"Pretul Frai iar mai" aka "premiul Free your mind"
A iesit porumbelul si dus a fost... . Autor: domnul Ionita de la Clejani, zis si "poliglotul". Bine dom`le, da` te rupi in figuri la TV, ca stii franceza si o dai in bara la premii Acolo unde trebuia sa arati lumii intregi (sau, ma rog, romanilor) cat de inteligent esti mata, sa moara ibovnicele "dupe" tine Eh, sa ne dea Dumnezeu sanatate si-o vaca plina cu lapte, cum ar spune Vioricutza! Noroc de Loredana Groaza, c-a salvat situatia, cum numai cei din Media Pro stiu s-o faca... Oricum, acesta a fost cel mai delicios moment al serii, si tin sa-i multumesc stimatului!

Ah, da! sa nu uit sa mentionez un alt moment delicios in care ai nostri romanasi (DJ Project) se pregateau de un spectaculos playback... numai ca au ramas cam dezamagiti, ca nu stiau versurile, respectiv nu aveau vinilul. Asta-n cazul in care Maxx nu lucra pe CDJ. Domnu` de se ocupa cu muzica, a gresit melodia, a-ncurcat cd-ul si-a pus-o pe cea a fetelor de la Sugababes. Ei, o gafa-n plus, pe langa altele 10 nu mai conteaza!

Si-acum i-acum! Barfele din culise! Sau, mai bine spus... bataia din culise Care Aia intre Tataee si Puya! Motivul Sa trecem peste... Andreea Balan care se pupa cu KEO. Si Carmin (fiul lui Marian Ionescu, bossu` de la Directia 5) despre care se spunea in presa chiar sapt. trecuta ca ar fi internat la spitalul 9 din cauza Annei Lesko, era acolo, pe scena, acompaniindu-le la chitara pe fetele de la Sugababes. Yes, in carne si oase. Si cam atat a transmis Viorica Gheorghita, nu chiar de la fata locului, pentru askMen. ro

P.S.: abia astept premiile de anul viitor!