askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Pleaca Totomondo de la Eurovision ?

Pleaca Totomondo de la Eurovision ?

1/17363
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Dan Manoliu, seful delegatiei romane la Eurovision, a declarat ca este total dezamagit de modul in care a decurs repetitia de luni.

Se pare ca organizatorii s-au comportat ca niste amatori existand probleme mari legate de partea grafica a melodiei si sunet, a declarat acesta.

Manoliu este de parere ca toate planurile si taieturile au fost facute la prima mana, ca si cum organizatorii ar fi luat contact pentru prima oara cu melodia si cu scriptul.

Acesta a declarat ca nu exclude varianta retragerii din concurs in cazul in care cererile reprezentantilor Romaniei la Eurovision nu vor fi satisfacute in cel mai scurt timp.

In cursul zilei de marti, Dan Manoliu va depune o plangere oficiala la board-ul European Broadcasting Union (organizatorul concursului), in atentia directorului executiv Svante Stockselius, in care va semnala toate problemele aparute in timpul repetitiilor.

De asemnea, conferinta de presa a fost anulata din cauza orei tarzii si a faptului ca majoritatea ziaristilor se aflau la petrecerea oficiala de deschidere. Astfel organizatorii au promis delegatiei romane o conferinta de presa mai mare cu 10 minute, intalnirea cu jurnalistii fiind programata la o ora putin convenabila pentru majoritatea oamenilor de presa.

A.D, Redactia StrictMasculin

Cauta in site