askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Pixie Lott pregateste noul clip "All About Tonight"

Pixie Lott pregateste noul clip "All About Tonight"

1/16837
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pixie Lott revine in fata publicului cu piesa ¬All About Tonight¬, un single nou ce face deja ravagii la majoritatea radiourilor din din Marea Britanie, desi de abia a fost lansat. ¬All About Tonight¬ este primul material ce va face parte din promovarea celui de-al doilea album al artistei.

Pixie Lott s-a reinventat cu noul single, "All About Tonight"! Piesa isi spune singura povestea "I bought a new pair of shoes, I got a new attitude".
Melodia este una dance, care este perfecta pentru vara aceasta si are cam toate condimentele pentru a deveni unul dintre hiturile momentului.

Mai jos puteti asculta melodia ¬All About Tonight¬, produsa de Red One. Melodia va fi inclusa pe noul album al lui Pixie Lott, album ce va putea fi la dispozitia fanilor dupa lansarea ce va avea loc anul acesta.Noul album al cantaretei se preconizeaza ca va aparea pe 7 noiembrie, dar inainte de lansarea oficiala a albumului va mai putea fi ascultat inca un single.

In acest timp, atragatoarea cantareata britanica a filmat si videoclipul pentru melodia ¬All about you¬, iar teaserele de promovare ale acestuia au fost postate in mod repetat pe contul oficial de YouTube.

Va las sa vedeti si preview-ul pentru clipul All About Tonight!

Mai jos veti putea urmari si un preview pentru clipul de care vorbeam, ¬All About Tonight¬, in care cu siguranta veti observa si fireasca evolutie prin care trece artista. Acesta lasa deoparte imaginea de pustoaica si scoate la iveala costumul de femeie fatala. Si asta nu este tot! Pixie este o femeie independeta si ne va demonstra asta facandu-si de cap in club. (Nu stiu daca este suficient, insa pentru moment acceptam.)Dupa toate imaginile urmarite, sansele par sa incline noua melodie catre un superhit. Reteta pare perfecta pentru radiourile de vara si nu vad cum ar putea sa nu fie inclusa in majoritatea playlisturilor ce vor vinde soare si distractie.