Noutati muzicale
5/5428
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Luna iunie a fost una de bun augur pentru cantaretii si trupele de peste Ocean, fiind lansate o multime de noi albume, unele dintre ele indelung asteptate de fani. Iata cateva dintre acestea si recomandarea noastra.

1. Kelly Clarkson –"My December"

Cantareata americana, castigatoarea concursului"The search of a superstar", un fel de"Megastar" de pe la noi, a lansat de curand un nou album,"My December" pe numele lui. Primul extras de pe single, piesa"Never again" a ajuns deja in pozitii fruntase in topurile din lume, dar si din Romania. Frumusica foc, cu un zambet cuceritor si o voce puternica, americanca originara din Texas a reusit sa se impuna nu numai prin vocea sa, dar si pritnr-o personalitate remarcabila. Stilul abordat de ea, " rock – chick fit" , este bine evidentiat prin coafurile aparent neglijente si frecventele schimbari ale parului. "Sober" , "Be still" si " How I feel" sunt cateva dintre piesele de pe noul album, compus aproape in integralitate de ea.

2. Kelly Rowland – "Ms. Kelly"

3. Velvet revolver – "Libertad"

4. Beastie Boys – "The mix-up"

5. The White Stripes – "Icky Thrump"

Sa nu incheim lista fara a mentiona si o lansare de pe la noi. Oana Zavoranu, Querida pentru publicul larg, a scos pe piata albumul "Mai buna ca niciodata" . Are o pseudo-voce de senzatie, iar daca vrei sa o asculti, o faci pe riscul tau.

A.G., AskMen.ro