askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Nominalizatii Grammy Awards 2008

Nominalizatii Grammy Awards 2008

1/17619
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Kanye West a fost nominalizat in cadrul a opt categorii Grammy, au anuntat in aseara, 6 noiembrie, organizatorii evenimentului. Amy Winehouse a primit sase nominalizari, iar Foo Fighters, Jay-Z, Timbaland, Justin Timberlake si T-Pain cate cinci fiecare.

Akon, Dierks Bentley, Chris Daughtry, Feist, Tim McGraw, John Newton, Ne-Yo, Rihanna si Bruce Springsteen au intrat in cursa cu cate patru nominalizari fiecare.

Amy Winehouse (24 de ani) a fost numita in cadrul celor mai importante categorii: albumul anului, inregistrarea anului, cantecul anului si cel mai bun artist debutant.

LP-ul solistei britanice `Back to Black` se va intrece printre altele cu `Graduation` al lui Kanye West sau `Echoes` al celor de la Foo Fighters.Favorite pentru inregistrarea anului sunt piesele unor artisti precum Foo Fighters (`The Pretender`), Justin Timberlake (`What Goes Around... Comes Around`), dar si Beyonce cu al sau hit `Irreplaceable` sau Rihanna cu `Umbrella`.

Din pacate, artistul roman A.G. Weinberger, aflat de asemenea pe lista de propuneri pentru nominalizari in cadrul a 6 categorii, nu s-a numarat printre favoritii din acest an.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in Los Angeles, pe 10 februarie.

BestMusic.ro