askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  New single: Fabio Da Lera & Alex Mica - "Mi Corazon"

New single: Fabio Da Lera & Alex Mica - "Mi Corazon"

1/16849
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa debutul in forta al "Senoritei" lui Allexinno si Starchild, astazi se lanseaza un nou proiect "hot" Red Clover Media alaturi de M.A.S. Production si anume Fabio Da Lera & Alex Mica, iar primul lor single se numeste "Mi Corazon".
Fabio Da Lera- si-a inceput cariera de DJ in cluburile din Craiova si Tg Jiu, apoi a fost rezident ani buni in cluburile de pe litoralul romanesc unde a avut ocazia sa mixeze alaturi denume mari din industria muzicala din Romania si nu numai.Ulterior, a intrat in atentia celor de la M.A.S. Production si astfel a inceput proiectul alaturi deAlex Mica .Alex Mica - urmeazaColegiul National de Arte ¬Ion Vidu¬ din Timisoara la sectia canto clasic sub indrumarea profesorului Daniel Zah.La varsta de 17 ani participa la preselectia Megastar sezonul 3, apoi participa la festivalul national de muzica usoara ¬Mamaia¬ 2009 si 2010, la Festivalul International de muzica usoara ¬Dan Spataru¬, unde i se acorda ¬Premiul special al Consiliului Judetean Ilfov¬ si devine castigatorul trofeului ¬Stelele cetatii¬ ¬ Deva.
In 2011 infiinteaza alaturi de Allexinno si Starchild casa de productie muzicala, M.A.S. Production, iar astfel iau nastere cele 2 proiecte sustinute de Red Clover Media.