askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Music Channel aduce Romanian Music Awards 2010 la Craiova

Music Channel aduce Romanian Music Awards 2010 la Craiova

1/16919
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cea de-a opta editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, Romanian Music Awards, organizate de Music Channel si Radio 21, va avea loc in acest an pe data de 10 iulie, la Craiova.

In fiecare an, Romanian Music Awards aduce pe aceeasi scena cei mai importanti artisti romani si internationali intr-un show exceptional, de trei ore. Le fel ca si editia precedenta, cel mai important eveniment muzical din Romania va fi gazduit si in acest an de capitala Olteniei, Craiova.

´┐óRomanian Music Awards a devenit deja un eveniment cu traditie pentru Music Channel. Suntem mandri sa fim organizatorii celui cel mai important eveniment muzical din Romania care rasplateste artistii pentru rezultatele obtinute si pentru munca depusa. Evolutia si calitatea muzicii romanesti se vede in faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene. Trofeul Romanian Music Awards vine ca o recunoastere atat pentru munca artistilor, dar si pentru cea depusa de casele de discuri si de productie, de manageri, impresari, de posturile de radio si cele TV specializate, cat si a tuturor celor care alcatuiesc industria muzicala romaneasca´┐ó, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

In fiecare an, cei mai buni artisti si cele mai bune piese intra in competitie la cele 14 categorii care pot fi votate, incepand de joi 1.06.2010 si pana sambata 10.07.2010, pe site-ul Music Channel, www.1music.ro. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni la Romanian Music Awards 2010 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.