askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Muse in Romania

Muse in Romania

1/17635
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
6 octombrie este data la care trupa britanica Muse va concerta in Romania, daca este sa ne incredem in ceea ce scrie pe site-ul oficial al formatiei.

Muse este o trupa din Marea Britanie, infiintata in 1997, compusa din Matt Bellamy (vocal), Chris Wolstenholme si Dominic Howard. Stilul abordat de cei trei este o combinatie intre rock alternativ, muzica clasica, indie rock, heavy metal si rock progresiv.

Au reusit sa se impuna pe piata muzicala, desi sound-ul lor este absolut unic. La nivel mondial au vandut peste sapte milioane de albume.

Cel mai recent album al trupei a fost lansat anul trecut si se numeste `Black Holes & Revelations`, iar primul single extras de pe acest album, `Supermassive Black Hole`, a ajuns foarte repede pe locul patru in topurile din Marea Britanie. Este imposibil sa nu fi auzit pana acum celebrele lor piese `Invincible`, `Starlight` sau `Maps of problematique`.

Trupa este considerata un adevarat fenomen in Marea Britanie si a castigat de-a lungul anilor o multime de premii. Dintre cele mai importante putem enumera pe cel obtinut pentru cea mai buna performanta live si premiul decernat de MTV pentru cea mai buna formatie alternative.

A.G., AskMen.ro