askmen.ro  »  Going Out  »  Concerte  »  Morandi Rocked The World in 3D

Morandi Rocked The World in 3D

1/16899
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pe 14 iulie, s-a lansat la Cinema City primul videoclip 3D stereoscopic din Romania, Morandi ¬Rock The World¬, in regia lui Marius Moga si avandu-l ca director de imagine pe Radu Aldea.

Evenimentul a fost organizat de Universal Music Romania, casa de discuri a artistilor, cu sustinerea Samsung Galaxy S.

Aprecierea fata de Morandi si de producatorul Marius Moga, precum si interesul pentru produsul unic pe piata muzicala, a adus la cinematograf multa presa si vedete din diverse zone ale showbiz-ului autohton.

Mihai Morar, Razvan Popescu, Horia Moculescu, Dan Chisu, dar si artisti precum C.R.B.L, Alina Sorescu, Corina sunt doar cateva dintre personalitatile mondene ce au dorit sa ia parte la experienta 3D pregatita de Morandi.

Peripetiile tehnice de la filmari i-au urmarit pe baieti si la lansarea videoclipului, acestia intampinand unele probleme la proiectarea peliculei in sala de cinema , care s-au remediat numaidecat, astfel incat publicul a putut sa patrunda in lumea minunata 3D.

Prin videoclipul ¬ Rock the World¬, Morandi a permis invitatiilor sai sa intre intr-o lume misterioasa plina de culoare, invitandu-i pe toti sa danseze si sa se distreze.

Morandi impune un standard ridicat in tot ce consta productia muzicala, atat in Romania cat si in Europa, urmarind permanent inovatia si ridicarea stachetei in acest domeniu.

Videoclipul a reprezentat o provocare pentru Marius Moga, acesta dovedind inca odata ca poate pune Romania in avangarda productiilor video muzicale .

De saptamana viitoare, Rock The World¬ varianta 2D va fi difuzata pe canalele de televiziune muzicale.

In curand fanii Morandi de pretutindeni vor putea viziona si ei varianta 3D a videoclipului, productia video urmand a fi proiectata in mai multe cinematografe de peste hotare.